Pabrikan Faucet Profesional 12 Taun

VIGA

LAYAN EVE

SERI ZORA

Pelayanan KORAL

Produk Faucet pawon paling apik + Liyane

Produk Faucet Kamar Mandi Paling apik + Liyane

Kolom Pancuran Termostat + Liyane

Produk saluran solokan + Liyane

Tampilan Pameran + Liyane

BABAGAN AWAKE DHEWE + Liyane

Kaiping City Garden Sanitary Ware Co, Ltd (merek iVIGA) mapan ing kutha Shuikou, sing diarani "Karajaan Plumbing lan Ware Sanitary" ing China. Duwe pengalaman akeh ing bidang pangembangan, desain, lan pabrik keran banyu sing minangka produsen profesional kanggo ngasilake kran lan aksesoris komersial lan sipil.

Produk nganti luwih saka 60 seri, sing kalebu macem-macem keran, kayata Faucets jedhing jedhing, Faucets Pawon, Fauc Pancuran Pancuran, Faucet Mandi, Kolom Pancuran, Aksesoris Kamar lan Aksesoris Pancuran lsp. Produk nutupi mixer panas lan kadhemen, tutul kadhemen lan keran seri termostatik. Kajaba iku, perusahaan bisa ngatasi kabeh bisnis sing ana ing layanan pengguna utawa gambar (ODM) lan layanan OEM. VIGA utamane ekspor menyang Eropa, Amerika Lor, Amerika Kidul, Asia Tenggara lan Timur Tengah.

Ana tim manajemen sing apik banget karo visi internasional sing lulus saka perguruan tinggi ing iVIGA. Kangge, perusahaan kasebut nggawe sistem latihan lan promosi sing wis dikembangake kanthi apik.

Integritas, Positif lan Inovasi minangka konsep utama sing tansah dianuti dening iVIGA wiwit saiki ditetepake. Kanggo nawakake pelanggan kanthi layanan sing anget lan apik lan produk berkualitas, tujuan target IVIGA tetep. Ing wektu sing padha, perusahaan bakal ngrebut pulsa wektu lan pindhah menyang tahapan dunya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa.

Dipandu karo konsep "integritas, Positif lan Inovasi", iVIGA nyedhiyakake layanan antusias lan wicaksana lan produk sing bermutu kanggo konsumen yaiku tujuan sing ditindakake dening iVIGA. Kangge, perusahaan bakal ngrebut pulsa wektu lan maju menyang panggung donya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa

News + Liyane

Kawruh Faucet + Liyane

How faucet is made?

https://www.viga.cc/wp-content/uploads/2020/10/Faucet-Production.mp4 The production steps and processes of most faucet manufacturers are similar to this video. The process is basically mechanized, which is an eye-opener! ... + Waca liyane

Faucet Production Process

Casting process of faucet 1. What is casting “Usually refers to the method of making products with molten alloy materials, injecting liquid alloy into a pre-prepared mold, allowing it to cool and solidify, to obtain a blank or part with the required shape and weight. 2. Metal mold casting Metal mold casting is al ... + Waca liyane

Common problems and solutions for leaky faucets

Faucets are one of the more frequently used items in the home Over time, problems are inevitable. for example Faucets not closing properly, dripping and leaking …… It’s leaking. The water bill is also a big expense. Now I will tell you a few simple ways to repair it. Focusing again on the faucet’ ... + Waca liyane

Solusi kanggo aliran banyu kran banyu sing kurang

Kita asring nemokake kran banyu sing mentas dipasang lan kebak banyu. Nalika lumrahe, banyune saya cilik lan saya cilik. Utawa sedina, sampeyan bisa nemokake aliran banyu kran banyu ing omah kasebut ujug-ujug mati. Pancen nyingkiri kahanan kaya ngono ing urip ngarep. Dadi, apa sing sampeyan lakoni ing ngarep banyu sing murah ... + Waca liyane

Kamar Mandi Aréa Tinggi lan Faucets Duwur

FUNGSI ARC TINGGI TINGGI ARTIK TANGGO Yen sampeyan wis nggoleki kran banyu jedhing, sampeyan bisa uga wis nemoni diskusi babagan topik iki. Sing luwih apik, busur dhuwur utawa kran banyu jedhing murah? Ing ngisor iki, ora ana jawaban sing gampang kanggo pitakonan iki. Minangka sejatine, pitakonane dhewe dadi salah. Ngono, ing ... + Waca liyane

Fittings utama plancongan

Faucet minangka kran lengkap sing kalebu aksesoris. Dadi, apa aksesoris keran? Ngerteni wong-wong mau yaiku ngerti kabeh kran banyu, mula sampeyan bisa ngerteni poin utama nalika sampeyan tuku! Cartridge Faucet Sanajan bahan karton keran cukup akeh, nanging saka segi kepraktisan, pilihan ... + Waca liyane

Kepiye cara nginstal POP-UP Dinkins Dinkin?

Bab penting sing kudu dingerteni nalika tuku saluran mandi jedhing anyar kanggo sink kamar mandi: JENIS-JENIS DENGAN SUKAN BATHROOM 1.DRAIN DENGAN POD-UP ROD Drains nganggo rod pop-up nampilake stopper lan rod angkat sing diaktifake kanthi narik munggah. . + Waca liyane

Pandhuan tuku Faucet Pawon

Mangkene luwih saka sawetara aspek sing kudu dieling-eling nalika milih kran pawon paling apik kanggo omahmu! Sampeyan bisa uga seneng karo sing apik banget lan apik banget nanging elinga! Fungsi lan ergonomis padha penting yen ora luwih! Babagan Sing Paling Dhuwur Kanggo Babagan Nalika Tuku Faucet Jinis Faucet Faucet ... + Waca liyane

Klien kita

manggon chatting X