Pabrikan Faucet Profesional 13 Taun

iVIGA Tutul Pabrik Supplier

LAYAN EVE

LAYAN EVE

SERI ZORA

SERI ZORA

Pelayanan KORAL

Pelayanan KORAL

Produk Faucet pawon paling apik + Liyane

Produk Faucet Kamar Mandi Paling apik + Liyane

Faucet Pancuran Thermostatic + Liyane

Produk saluran solokan + Liyane

Tampilan Pameran + Liyane

BABAGAN AWAKE DHEWE + Liyane

Kaiping City Garden Sanitary Ware Co, Ltd (merek iVIGA) dununge ing Kutha Shuikou, sing dikenal minangka "Kerajaan Pipa Plumbing lan Sanitary Ware" ing China. Nduwe pengalaman akeh ing bidang pangembangan, desain, lan manufaktur faucet sing dadi produsen profesional kanggo ngasilake faucet lan aksesoris komersial lan sipil.

Produk nganti luwih saka 60 seri, sing kalebu macem-macem keran, kayata Faucet Wastan Kamar Mandi, Faucet Dapur, Faucet Pancuran, Faucet Bak Mandi, Kolom Mandi, Aksesoris Kamar Mandi lan Aksesoris Pancuran lsp. Produk nutupi mixer panas lan adhem, tunyuk adhem tunggal lan faucet seri termostatik. Kajaba iku, perusahaan bisa ngatasi kabeh bisnis sing ana ing conto konsumen utawa nggambar (ODM) lan layanan OEM. Perusahaan Faucet iVIGA utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan Timur Tengah.

Ana tim manajemen sing apik banget karo visi internasional sing lulus saka perguruan tinggi ing iVIGA. Kangge, perusahaan kasebut nggawe sistem latihan lan promosi sing wis dikembangake kanthi apik.

Integritas, Positif lan Inovasi minangka konsep utama sing tansah dianuti dening iVIGA wiwit saiki ditetepake. Kanggo nawakake pelanggan kanthi layanan sing anget lan apik lan produk berkualitas, tujuan target IVIGA tetep. Ing wektu sing padha, perusahaan bakal ngrebut pulsa wektu lan pindhah menyang tahapan dunya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa.

Dipandu karo konsep "integritas, Positif lan Inovasi", iVIGA nyedhiyakake layanan antusias lan wicaksana lan produk sing bermutu kanggo konsumen yaiku tujuan sing ditindakake dening iVIGA. Kangge, perusahaan bakal ngrebut pulsa wektu lan maju menyang panggung donya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa

News + Liyane

Kawruh Faucet + Liyane

FAQS Aerator Faucet

Kepiye cara nemtokake ukuran aerator? Kanthi bantuan nikel lan repes, sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake ukuran aerator sampeyan. Pisanan nyopot insert lan mesin cuci saka njero aerator. Setel nikel ing sisih ndhuwur aerator, lan yen meh padha karo lilitane, aerator ukuran biasa. Yen ora ... + Waca liyane

Apa Faucet nyebar kanggo omah?

Miturut ukuran bolongan instalasi kran banyu, kran baskom duwe 3 jinis- kran cekungan bolongan siji, pusat bolongan pindho keran cekungan 4 inci lan kran cekungan wiyar 8 inci sing wiyar. Faucet cekungan kanthi bolongan siji wis dipasang kran bolongan siji. Diameteripun biasane 35mm. iki basi ... + Waca liyane

Long spout tekan kran dapur kanthi 2 fungsi sprayer

Faucet dapur sprayer loro fungsi ABS yaiku mixer pawon sing berkualitas tinggi. krom rampung memenuhi syarat plating negara. Apa maneh, duwe selang tarik 1.5 meter, sampeyan bisa ngresiki lan njupuk banyu kanthi gampang. uga mixer pawon sing ngirit banyu. gunakake aerator honeycomb Neoperl。 & nbs ... + Waca liyane

Aliran banyu sing dumadakan sawise siraman dipateni dudu masalah kualitas.

Aliran banyu dumadakan sawise padusan dipateni, iki dudu masalah kualitas Kanggo nggayuh kepenak adus, semprotan kepala shower saiki cukup gedhe, lan endhas shower luwih gedhe tegese luwih akeh banyu sawise mateni kran banyu Banyu ing pipa semprotan ndhuwur lan shower bisa mili ... + Waca liyane

Cara tuku perangkat keras kamar mandhi sing cocog karo hardware jedhing.

Dekorasi kamar mandhi, sekecil sawetara aksesoris, kabeh kalebu bahan bangunan kanggo nggawe kamar mandhi sing kepenak. Wong cenderung ora nggatekake tuku hardware jedhing. Penting, sampeyan kudu ngerti manawa tanpa pitulungan saka aksesoris hardware cilik iki, sampeyan ora bisa nggawe jedhing sing kepenak ... + Waca liyane

Kasedhiya lengkap ketrampilan tuku kanggo faucet, shower, lan saluran ing jedhing.

Koleksi lengkap faucet, shower, lan saluran jedhing Fauus kamar mandi, shower lan saluran pembuangan minangka aksesoris perangkat keras sing penting. Ayo goleki telung opsi kanggo tuku. 1. Tuku kran jedhing Pilih miturut panggunaan lan kahanan instalasi: Yen banyu siji ... + Waca liyane

Kepiye Cara misahake Garing lan Basah Kanggo Jedhing Apartemen Cilik 4 Meter?

Desain area pamisahan wet-wet ing jedhing saiki kudu dilakoni wong akeh ing desain dekorasi, nanging kanggo sawetara unit, angel ngrancang jedhing kasebut minangka pamisahan wet-dry. Aja padha sumelang, sanajan papan asline sithik, ora ngalangi sampeyan duwe kelelawar sing nyaman lan garing ... + Waca liyane

Apa sing kudu aku lakoni yen alat penyiram duwe aliran banyu lan bocor?

Apa sing kudu aku lakoni yen alat panyiram shower duwe aliran banyu, bocor, utawa diblokir? Pancuran umume digunakake ing omah. Kepiye yen ing sawijining dina ujug-ujug nemokake yen banyune sithik banget, padusan bocor, utawa pancuran mandheg? Apa sampeyan ngerti carane ndandani? Apa sababe? Ayo goleki carane menehi hasil wi ... + Waca liyane

Klien kita

pabrik kran kamar mandi
pabrik kran
pabrik kran kamar mandi
pabrik kran
pabrik kran cina
pabrik kran cina
manggon chatting X