12 vjet Prodhues i rakordave profesionale

Fabrika e rubinetave të kuzhinës dhe banjës | Prodhuesi i rubinetit iVIGA

EDHE SERIES

EDHE SERIES

SERIES ZORA

SERIES ZORA

Seriale korale

Seriale korale

Produkte me rubinetat më të mira të kuzhinës + Më shumë

Produkte më të mira me rubinetën e banjës + Më shumë

Kolona termostatike e dusheve + Më shumë

Produkte për kullimin e dyshemesë + Më shumë

Afishimi i ekspozitës + Më shumë

RRETH NESH + Më shumë

fabrika e rubinetave të banjës

Kaiping Kopshti Qyteti Sanitar w Gardenre Co, Ltd (marka iViga) ndodhet në Shuikou Town, ku njihet si "Mbretëria e Hidraulikës dhe Sanitarisë" në Kinë. Keni një përvojë të pasur në fushën e zhvillimit, projektimit dhe prodhimit të rubinetave që është një prodhues profesional për të prodhuar rubineta dhe pajisje komerciale dhe civile.

Produktet arritën në më shumë se 60 seri, të cilat përfshijnë lloje të rubinetave, të tilla si Rubinetat e lavamanit të banjës, Rubinetat e kuzhinës, Rubinetat e dushit, Rubinetat e vaskave, Kolona e dushit, Aksesorët e banjës dhe Aksesorët e Dushit etj. Produkte mbulojnë mikserin e nxehtë dhe të ftohtë, rubinetat e ftohta dhe seritë termostatike. Për më tepër, kompania mund të trajtojë të gjitha bizneset që nën shembullin e konsumatorit ose vizatimin (ODM) dhe shërbimin OEM. VIGA është kryesisht eksport në Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Azinë Juglindore dhe Lindjen e Mesme.

Ekziston një ekip i shkëlqyer menaxhimi me vizionet ndërkombëtare të cilët janë diplomuar në kolegjin më të lartë në botë në iVIGA. Ndërkohë, korporata ndërton një sistem trajnimi dhe promovimi të zhvilluar mirë.

Integriteti, Pozitiviteti dhe Inovacioni janë koncepti kryesor që iVIGA ka qenë gjithmonë aderues deri tani që nga themelimi. Për të ofruar klientëve me shërbim të ngrohtë dhe të zhytur në mendime dhe produkte me cilësi të lartë është qëllimi i vazhdueshëm i iVIGA-s. Në të njëjtën kohë, kompania do të kapë pulsin e kohës dhe do të shkojë drejt skenës botërore nga imazhi i markës së pjekur të ndërmarrjes së qëndrueshme.

Të udhëhequr nga koncepti i "Integritetit, Pozitivitetit dhe Inovacionit", iVIGA ofron shërbimin entuziast dhe të zhytur në mendime dhe produkte me cilësi të lartë për konsumatorët është qëllimi që i ndjek iVIGA. Ndërkohë, kompania do të kapë pulsin e kohës dhe do të shkojë drejt skenës botërore nga imazhi i markës së pjekur të qëndrueshme të ndërmarrjes

Lajme + Më shumë

 • Çfarë është një rubinet universal

  Çfarë është një rubinet universal

  Sipas madhësisë së vrimës së instalimit të rubinetit, ekzistojnë 3 lloje të rubinetave të pellgut-rubinet qendror 4-inç me dy vrima, rubinet i pellgut me një vrimë të vetme dhe rubinet pellgu me 8 vrima me tre vrima. Rubinetat e pellgut me një vrimë mund të instalohen me një vrimë të vetme ...   Lexo më shumë

 • 5 Bëni vetë-mënyra argëtuese për të pastruar kokat e shfaqjes

  5 Bëni vetë-mënyra argëtuese për të pastruar kokat e shfaqjes

  Përdorni materiale tashmë në qilarin e shtëpisë për të hequr njollat ​​e ujit të fortë dhe papastërtitë në kokën e dushit! Për shumicën e njerëzve, pastrimi i kokës së dushit nuk është asgjë ...   Lexo më shumë

 • Sa ujë përdor rubineti?

  Sa ujë përdor rubineti?

    Rubinetat vijnë në madhësi dhe forma të ndryshme, dhe presioni i ujit në vende të ndryshme do të jetë i ndryshëm, por shpejtësia e rrjedhës së ujit zakonisht është brenda një diapazoni të caktuar. Mesatarisht, rubineti mund të përdorë 4-8 litra në minutë (1-3 galona në minutë ...   Lexo më shumë

Njohuri me rakord + Më shumë

Markat më të mira të rubinetit

Markat më të mira të rubinetit Në kuadër të një rinovimi të madh të shtëpisë, dhe rregullimit të plotë të dhomës, apo edhe ndërtimit të një shtëpie të re, rubinetat mund të duken si detaje të vogla në krahasim me faqosjet dhe ngjyrat e bojës. Kur gjithçka thuhet dhe bëhet, ato luajnë një rol jetësor si në funksionalitetin, ashtu edhe në estetikën e kuzhinës ose banjës tuaj. ... + Lexo më shumë

FAQS Aerator me rubinet

Si mund ta përcaktoj madhësinë e aeratorit? Me ndihmën e një nikeli dhe monedhës, ju lehtë mund të përcaktoni madhësinë e aeratorit tuaj. Së pari hiqni futësin dhe rondelen nga brendësia e ajrosësit. Vendosni një nikel në majë të ajrosësit, dhe nëse është pothuajse i njëjti perimetër, ajrosësi ka një madhësi të rregullt. Nëse nuk është ... + Lexo më shumë

Cila është rubineta e përhapur për shtëpinë

Sipas masës së vrimës së instalimit të rubinetit, një rubinet i pellgut ka 3 lloje - rubinet i pellgut me një vrimë të vetme, qendër me dy vrima, rubinet me pellg me 4 inç dhe tre vrimë me rubinet të pellgut të përhapur 8 inç. Rubineti i pellgut me një vrimë të vetme është i instaluar rubinetja me një vrimë të vetme. Diametri është zakonisht 35 mm. kjo bazat ... + Lexo më shumë

Rubineta e gjatë arrin rubinetin e kuzhinës me spërkatës 2 funksionesh

Rubineti i kuzhinës me spërkatës dy funksionesh ABS është mikser kuzhine me cilësi të lartë. kromi i përfunduar plotëson kërkesat e vendit për plating. Për më tepër, ai ka zorrën 1.5 metra tërheqëse, ju mund ta pastroni dhe ta merrni ujin me lehtësi. është gjithashtu mikser kuzhine që kursen ujë. përdorni aeratorin e huallit të mjaltit Neoperl。 & NBS ... + Lexo më shumë

Rrjedhja e papritur e ujit pas fikjes së dushit nuk është një problem i cilësisë.

Rrjedhja e papritur e ujit pasi të jetë fikur dushi, ky nuk është një problem cilësor Për të ndjekur komoditetin e larjes, spërkatjet aktuale të kokës së dushit janë mjaft të mëdha, dhe sa më e madhe të jetë koka e dushit do të thotë më shumë ujë pas fikjes së rubinet Uji në tubat e sipërm të llakut dhe dushit mund të rrjedhë jashtë ... + Lexo më shumë

Metoda e blerjes së pajisjeve të banjës Përputhja e rekomanduar e pajisjeve të banjës.

Dekorimi i banjës, aq i vogël sa disa pajisje, janë të gjitha materialet e nevojshme të ndërtimit për të krijuar një banjo të rehatshme. Njerëzit kanë tendencë të lënë pas dore blerjen e pajisjeve të banjës. Importantshtë e rëndësishme të dini se pa ndihmën e këtyre aksesorëve të vegjël të pajisjeve, është e pamundur të krijoni një banjo të rehatshme ... + Lexo më shumë

Një grup i plotë i aftësive blerëse për rubinetat e banjës, dushet dhe kulluesit e dyshemesë.

Grumbullimi i plotë i rubinetave të banjës, dusheve dhe kulluesve të dyshemesë Rubinetat e banjës, dushet dhe kulluesit e dyshemesë janë pajisje shumë të rëndësishme të pajisjeve. Le të hedhim një vështrim në tre opsionet për blerjen. 1. Bleni rubinetat e banjës Zgjidhni sipas përdorimit dhe situatës së instalimit: Nëse është një ujë i vetëm ... + Lexo më shumë

Si të ndaheni të thatë dhe të lagur për një banjo me apartamente të vogla prej 4 metrash katrorë?

Dizajni i zonës së ndarjes së thatë-lagësht në banjë është aktualisht një domosdoshmëri për shumë njerëz në hartimin e dekorimit, por për disa njësi, është e vështirë të dizajnosh banjën si një ndarje të thatë-lagësht. Mos u shqetësoni, megjithëse hapësira aktuale është e vogël, kjo nuk ju pengon të keni një shkop të rehatshëm dhe të thatë ... + Lexo më shumë

Klientët tanë

fabrika e rubinetave të banjës
fabrika e rubinetave
fabrika e rubinetave të banjës
fabrika e rubinetave
fabrika e rubinetave kineze
fabrika e rubinetave kineze
fabrika e rubinetave kineze
Jetojnë chat X