12 Taun Produsén Faucet Profesional

VIGA

SERI EK

ZORA SERI

SERI KORAL

Produk Pompa dapur pangsaéna + Seueur

Produk Kaukét Mandi Pangpayunna + Seueur

Kolom Pancuran Pisan + Seueur

Solokan solokan Produk + Seueur

Paméran Paméran + Seueur

TENTANG KAMI + Seueur

Kaiping Kota Taman Saniter Ware Co., Ltd. (merek iVIGA) ayana di Kota Shuikou, dimana katelah "Karajaan Plumbing sareng Saniter Ware" di Cina. Boga kabeungharan pangalaman dina bidang pamekaran, rarancang, sareng produsen keran anu mangrupikeun produsén profésional pikeun ngahasilkeun faucet komérsial sareng sipil.

Produkna ngahontal langkung ti 60 séri, anu kalebet jenis faucets, sapertos Faucets Mandi Mandi, Faucets Dapur, Fauc Pancuran, Faucét Mandi, Kolom Pancuran, Aksesoris Mandi sareng Asesoris Pancuran jsb jsb Produk nutupan panci panas sareng tiis, keran tiris tunggal sareng keran séri termostatik. Leuwih jauh, perusahaan tiasa ngadamel sadaya bisnis anu di handapeun konsumen atanapi gambar (ODM) sareng jasa OEM. VIGA utamina ngékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara sareng Wétan Tengah.

Aya tim manajemén anu hadé sareng visi internasional anu lulus lulusan di dunya di iVIGA. Samentawis waktos, korporasi ngawangun sistem latihan sareng promosi anu siap dimekarkeun.

Integritas, Positip sareng Inovasi mangrupikeun konsép utama anu iVIGA parantos diatik ku ayeuna saprak éta diadegkeun. Pikeun nawiskeun para nasabah kalayan jasa anu saé sareng dipikiran sareng produk anu bermutu luhur nyaéta tujuan ngudag iVIGA. Dina waktos anu sami, perusahaan bakal nyepak pulsa waktos sareng pindah ka arah panggung dunya ku gambar mérek perusahaan anu séhat.

Dipandu ku konsép "Integritas, Positiveness and Inovation", iVIGA nyayogikeun layanan antusias sareng mikir sareng produk kualitas luhur pikeun konsumen tujuan anu diteruskeun iVIGA. Samentara éta, perusahaan bakal nyandak pulsa waktos sareng pindah ka panggung dunya ku gambar mérek perusahaan anu séhat

wartos + Seueur

Pangetahuan Kasus + Seueur

Kumaha keran didamel?

https://www.viga.cc/wp-content/uploads/2020/10/Faucet-Production.mp4 The production steps and processes of most faucet manufacturers are similar to this video. The process is basically mechanized, which is an eye-opener! ... + Baca leuwih

Prosés Produksi Faucet

Casting process of faucet 1. What is casting “Usually refers to the method of making products with molten alloy materials, injecting liquid alloy into a pre-prepared mold, allowing it to cool and solidify, to obtain a blank or part with the required shape and weight. 2. Metal mold casting Metal mold casting is al ... + Baca leuwih

Masalah sareng solusi umum pikeun keran leaky

Faucets are one of the more frequently used items in the home Over time, problems are inevitable. for example Faucets not closing properly, dripping and leaking …… It’s leaking. The water bill is also a big expense. Now I will tell you a few simple ways to repair it. Focusing again on the faucet’ ... + Baca leuwih

Solusi kanggo aliran cai anu kurang

Kami sering mendakan yén keran anu nembé dipasang dipasang sareng cai pinuh. Nalika waktos terus, cai beuki leutik. Atanapi kasual hiji dinten, anjeun tiasa mendakan aliran cai keran di bumi ujug-ujug panurunan. Hésé nyingkahan kaayaan kitu dina kahirupan kulawarga urang. Janten, naon anu anjeun lakukeun dina nyanghareupan cai anu lemah ... + Baca leuwih

Top Picks High ARCH Mandi sareng Faucets Dapur

FUNGSI ARK TINGGI LINGKUNG ARC Upami anjeun geus milari keran kamar mandi, panginten anjeun parantos mendakan diskusi ngeunaan topik ieu. Mana anu langkung saé, anu arc tinggi atanapi keran kamar mandi anu handap? Nya, aya jawaban anu ringkes dina patarosan ieu. Salaku kanyataan, patarosan sorangan salah. Dina hal ieu, ... + Baca leuwih

Fittings utama karét

Faucet mangrupikeun keran lengkep anu diwangun ku asesoris. Jadi, naon anu aya asesoris keran? Pikeun terang nya éta uninga sadayana keran, maka anjeun tiasa nangkep poin konci sacara alami nalika anjeun mésér! Kartriét panol Sanajan bahan kartriét keran cukup loba, tapi tina segi kepraktisan, pilihanna ... + Baca leuwih

Kumaha carana masang Prain-UP Mandi Sink Drains?

Hal-hal penting anu kudu dipikanyaho nalika mésér solokan kamar mandi anu sanés pikeun tilelep kamar mandi: JENIS-JENIS DENGAN SUKA BATHROOM 1.DRAIN DENGAN POP-UP ROD Drains nganggo batang pop-up fitur stoppers sareng angkat rod anu diaktipkeun ku narik dina angkat .. . + Baca leuwih

Pituduh mésér dapur dapur

Ieu langkung ti sababaraha aspék anu anjeun kedah émut bari milih keran dapur anu pangsaéna pikeun bumi anjeun! Anjeun panginten kabeuleum ku kacapéan anu ngagurilap sareng ngagurilap tapi émut! Fungsi sareng ergonomis sami penting upami henteu langkung seueur! Hal Top Anu Dipertimbangkeun Nalika Mésér Spését Pakécét Palsu Kasét Faucet mo ... + Baca leuwih

Klién urang

Obrolan langsung X