13 Taun Produsén Faucet Profesional

Pabrik Faucet Dapur Sareng Mandi | Produsén Faucet iVIGA

SERI EK

SERI EK

ZORA SERI

ZORA SERI

SERI KORAL

SERI KORAL

Produk Pompa dapur pangsaéna + Seueur

Produk Kaukét Mandi Pangpayunna + Seueur

Kolom Pancuran Pisan + Seueur

Solokan solokan Produk + Seueur

Paméran Paméran + Seueur

TENTANG KAMI + Seueur

Kaiping Kota Taman Saniter Ware Co., Ltd. (merek iVIGA) perenahna di Kota Shuikou, dimana katelah "Karajaan Plumbing sareng Sanitary Ware" di Cina. Ngagaduhan kabeungharan pangalaman dina bidang pamekaran, desain, sareng pembuatan faucets anu mangrupikeun produsen profesional pikeun ngahasilkeun faucét sareng aksesoris sipil.

Produkna ngahontal langkung ti 60 séri, anu kalebet jenis faucets, sapertos Faucét Tilelep Mandi, Faucét Dapur, Faucét Pancuran, Faucét Bak Mandi, Kolom Pancuran, Asesoris Mandi sareng Asesoris Pancuran jeung sajabana Produk nutupan mixer panas sareng tiis, keran tiis tunggal sareng keran séri termostatik. Salajengna, perusahaan tiasa ngadamel sadaya bisnis anu aya dina conto konsumen atanapi gambar (ODM) sareng jasa OEM. Perusahaan iVIGA Faucet utamina diekspor ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara sareng Wétan Tengah.

Aya tim manajemén anu hadé sareng visi internasional anu lulus lulusan di dunya di iVIGA. Samentawis waktos, korporasi ngawangun sistem latihan sareng promosi anu siap dimekarkeun.

Integritas, Positip sareng Inovasi mangrupikeun konsép utama anu iVIGA parantos diatik ku ayeuna saprak éta diadegkeun. Pikeun nawiskeun para nasabah kalayan jasa anu saé sareng dipikiran sareng produk anu bermutu luhur nyaéta tujuan ngudag iVIGA. Dina waktos anu sami, perusahaan bakal nyepak pulsa waktos sareng pindah ka arah panggung dunya ku gambar mérek perusahaan anu séhat.

Dipandu ku konsép "Integritas, Positiveness and Inovation", iVIGA nyayogikeun layanan antusias sareng mikir sareng produk kualitas luhur pikeun konsumen tujuan anu diteruskeun iVIGA. Samentara éta, perusahaan bakal nyandak pulsa waktos sareng pindah ka panggung dunya ku gambar mérek perusahaan anu séhat

wartos + Seueur

Pangetahuan Kasus + Seueur

Faucet Aerator FAQS

Kumaha kuring nangtukeun ukuran tina aerator? Kalayan bantuan nikel sareng récéh, anjeun tiasa sacara gampil nangtoskeun ukuran aerator anjeun. Mimiti miceun sisipan sareng washer tina jero aerator. Setel nikel dina luhur aerator, sareng upami ampir bunderanna sami, aerator ukuranana angger. Upami henteu ... + Baca leuwih

Naon Faucet nyebar Pikeun Bumi?

Numutkeun ukuran liang pamasangan keran, keran baskom gaduh 3 jinis- keran baskom tunggal, keresek liang dua keran baskom inci sareng keran baskom anu lega tilu liang 4 inci. Kran baskom kalayan liang tunggal ngan dipasang dina keran hiji liang. Diaméterna biasana 8mm. ieu basi ... + Baca leuwih

Long spout ngahontal keran dapur kalayan 2 fungsi sprayer

ABS dua fungsi sprayer keran dapur nyaéta mixer dapur kualitas luhur. Chrome réngsé minuhan sarat plating nagara. Naon deui, éta ngagaduhan selang tarik 1.5 méter, anjeun tiasa ngabersihkeun sareng nyandak cai kalayan gampang. éta ogé campuran dapur anu hémat cai. nganggo aeroper honeycomb Neoperl。 & nbs ... + Baca leuwih

Aliran cai dumadakan saatos pancuran dipareuman sanés masalah kualitas.

Aliran cai dumadakan saatos pancuran dipareuman, ieu sanés masalah kualitas Pikeun ngudag kanyamanan mandi, panyiram sirah pancuran ayeuna ageung, sareng langkung ageung sirah pancuran hartosna langkung seueur cai saatos mareuman keran. Cai dina pipa semprot luhur sareng pancuran tiasa ngalir kaluar ... + Baca leuwih

Metode mésér pakakas mandi Mandi cocog sareng alat mandi mandi.

Hiasan kamar mandi, sakumaha alitna tina sababaraha asesoris, sadayana diperyogikeun bahan bina pikeun nyiptakeun kamar mandi anu raoseun. Jalma condong mopohokeun kana mésér pakakas mandi. Penting pikeun terang yén tanpa bantosan aksésoris hardware leutik ieu, mustahil pikeun nyiptakeun kamar mandi anu nyaman ... + Baca leuwih

Sét lengkep keterampilan mésér pikeun keran kamar mandi, pancuran, sareng solokan lantai.

Kumpulan kumplit koran kamar mandi, pancuran, sareng solokan lantai Keran kamar mandi, pancuran sareng solokan lantai mangrupikeun aksésoris pakakas anu penting pisan. Hayu urang tingali kana tilu pilihan pikeun dipésér. 1. Mésér faucets kamar mandi Pilih numutkeun kaayaan panggunaan sareng pamasangan: Upami éta cai tunggal ... + Baca leuwih

Kumaha Cara Misahkeun Garing Sareng baseuh Pikeun 4 Méter Persik Mandi Leutik?

Desain daérah pisah garing-baseuh di kamar mandi ayeuna kedah pikeun seueur jalma dina desain hiasan, tapi pikeun sababaraha unit, sesah mendesain kamar mandi salaku pamisahan baseuh-baseuh. Tong hariwang, sanaos rohangan anu saéna leutik, éta henteu ngahalangan anjeun ngagaduhan kelelawar anu nyaman sareng garing ... + Baca leuwih

Naon anu kuring kedah lakukeun upami panyiram ngagaduhan aliran cai alit sareng bocor?

Naon anu kuring kedah lakukeun upami panyiram pancuran aya aliran cai alit, kabocoran, atanapi diblokir? Pancuran biasana dianggo di bumi. Kumaha upami hiji dinten ujug-ujug mendakan yén aliran cai leutik pisan, pancuranna bocor, atanapi pancuran dihalangan? Naha anjeun terang kumaha ngalereskeunana? Éta sababna? Hayu urang tingali kumaha nguruskeun wi ... + Baca leuwih

Klién urang

pabrik keran kamar mandi
pabrik keran
pabrik keran kamar mandi
pabrik keran
pabrik keran cina
pabrik keran cina
Obrolan langsung X