Производител на професионална тапа од 12 години

ВИГА

ЕВЕ СЕРИЈА

ЗОРА СЕРИЈА

КОРАЛНИ СЕРИИ

Најдобри производи за кујнски тапа + Повеќе

Најдобри производи за тапа за бања + Повеќе

Колона за термостатска туш + Повеќе

Производи за одвод на подот + Повеќе

Изложба на изложба + Повеќе

ЗА НАС + Повеќе

Каипинг Сити Градина Санитарна опрема Co, Ltd (бренд јасВИГА) се наоѓа во градот Шуику, каде е познат како „Кралство на водовод и санитарна опрема“ во Кина. Имајте богато искуство во областа на развој, дизајн и производство на чешми што е професионален производител за производство на комерцијални и граѓански чешми и додатоци.

Производите достигнаа повеќе од 60 серии, кои вклучуваат сорти чешми, како што се Вентили за мијалник за бања, славини за кујни, чешми за туширање, чешми за када, колона за туширање, додатоци за бања и додатоци за туширање итн. Производите покриваат топла и ладна мешалка, чешми со единечна ладна и термостатска серија. Покрај тоа, компанијата може да се справи со сите деловни активности што се под примерот на потрошувачите или цртањето (ODM) и OEM услугата. VIGA е главно извоз во Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Југоисточна Азија и Блискиот исток.

Има одличен менаџерски тим со меѓународни визии кои се дипломирани на врвниот светски колеџ во iVIGA. Во меѓувреме, корпорацијата гради добро развиен систем за обука и промоција.

Интегритетот, позитивноста и иновацијата се главниот концепт на кој iVIGA отсекогаш се придржуваше од моментот кога е основана. Да им понудите на клиентите пријатна и внимателна услуга и производи со висок квалитет е постојана цел на извршување на iVIGA. Во исто време, компанијата ќе го искористи пулсот на времето и ќе се движи кон светската сцена со зрелата слика на брендот на стабилно претпријатие.

Водејќи се од концептот „Интегритет, Позитивност и Иновации“, iVIGA обезбедува ентузијастички и внимателен сервис и производи со висок квалитет за потрошувачите е целта што iVIGA ја следи. Во меѓувреме, компанијата ќе го искористи пулсот на времето и ќе се придвижи кон светската сцена со зрелата слика на брендот на стабилно претпријатие

Вести + Повеќе

Знаење со славина + Повеќе

Што вклучува хардверот за бања?

1. Решетка за крпи или шипка за пешкири Обично, крпите за крпи може да се поделат на единечна шипка, двојна шипка, итн. Прстенот за пешкир обично се поставува покрај пералната за да висат рачни крпи. Единствената прачка под решетката за крпи обично се користи за обесување крпи, а горниот слој секогаш држи крпи за бања или облека. 2. Бања со куки хо ... + Прочитај повеќе

Како да изберете додатоци за бања

За производи за приврзок за хардвер за бања, ајде да погледнеме што е вклучено, потоа да разговараме за добрите и лошите страни на разни материјали и конечно да одговориме на ситуацијата на овие брендови. Хардверските приврзоци не се еден вид комплицирани производи. Според нивната употреба, постојат следниве видови. 1. Поделени на околу ... + Прочитај повеќе

Крајен водич за тоа како да изберете додатоци за бања

Всушност, многу семејства детално не ги проучиле хардверските додатоци за бањата. Тие може само да ги купат кога мислат дека е погодно и ефтино. Можеби не обрнале внимание на материјалот. Прво на сите, дозволете ми накратко да ви кажам кои се главните хардверски приврзоци Класификација на закачалки: Решетка за крпи: обично вие ... + Прочитај повеќе

Како се прави славината

https://www.viga.cc/wp-content/uploads/2020/10/Faucet-Production.mp4 The production steps and processes of most faucet manufacturers are similar to this video. The process is basically mechanized, which is an eye-opener! ... + Прочитај повеќе

Процес на производство на славини

Процес на фрлање на славина 1. Што се лее „Обично се однесува на методот на правење производи со растопена легирана материја, вбризгување на течна легура во претходно подготвен калап, дозволувајќи му да се олади и зацврсти, за да се добие празно или дел со потребната форма. и тежина. 2. Лиење метални калапи Лиење метални калапи е ал ... + Прочитај повеќе

Вообичаени проблеми и решенија за славини на славините

Тапаните се едни од најчесто користените предмети во домот Со текот на времето, проблемите се неизбежни. на пример, славините не се затвораат правилно, капеат и протекуваат ... Протекува. Сметката за вода е исто така голем трошок. Сега ќе ви кажам неколку едноставни начини да го поправите. Фокусирање повторно на славината '... + Прочитај повеќе

Решение за помалку проток на тапа вода

Честопати откриваме дека ново-инсталираните чешми течат и се полни со вода. Како што одминува времето, водата станува сè помала и помала. Или случајно еден ден, можете да го откриете протокот на водата од тапа во домот ненадејно привлечна. Тешко е да се избегнат ваквите ситуации во нашиот дом. Значи, што правите во случај на слаба вода ... + Прочитај повеќе

Најдобри решетки со високи лакови за бања и кујни со ARCH

ВИСОКИ АРЦИ ПРОТИВ САOWНИ РАБОТНИ РАБОТИ Ако сте барале тапа за бања, можеби веќе сте наишле на дискусии на оваа тема. Што е подобро, висок лак или славина на бања со низок лак? Па, не постои едноставен одговор на ова прашање. Всушност, самото прашање е погрешно. Во овој случај, на ... + Прочитај повеќе

Наши клиенти

Разговор во живо X